Select Page

Kredit online preko računaKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:08
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na ostatak primanja

Krediti na ostatak primanja

Osnovne karakteristike kredita na ostatak primanja

Osnovne karakteristike kredita na ostatak primanja odnose se na financijski proizvod koji bankama i kreditnim institucijama omogućuje da posude novac klijentima na temelju raspoloživog dijela njihovih primanja nakon što se oduzmu sve fiksne mjesečne obveze. Ovaj tip kredita je posebice privlačan osobama koje možda već servisiraju druge kredite ili su na neki drugi način zadužene, ali i dalje imaju određenu količinu preostalih sredstava koja im omogućuju dodatno zaduživanje.

Krediti na ostatak primanja kreću se u raznim iznosima, koji su prilagođeni individualnim financijskim mogućnostima klijenata, a njihov maksimalan iznos obično ovisi o visini neto primanja i kreditnoj sposobnosti zainteresirane osobe.

Rok otplate može biti različit i ovisi o kreditnoj politici institucije koja kredit odobrava, ali i o iznosu kredita te sposobnosti klijenta da kredit servisira.

Krediti na ostatak primanja obično imaju nešto višu kamatnu stopu u usporedbi s konvencionalnim kreditima zbog percipiranog većeg rizika za kreditodavatelja. Uz kamatnu stopu, pri odobravanju kredita može se primijeniti i niz dodatnih naknada, poput naknade za obradu, osiguranje kredita i slično, što sve klijent treba pažljivo razmotriti prije prihvaćanja ugovora.

Važno je napomenuti da se pri izračunu maksimalnog iznosa kredita na ostatak primanja uzimaju u obzir sve trenutne financijske obveze klijenta, uključujući i one koje nisu evidentirane u kreditnim registrima, poput najamnina ili alimentacija. Na taj način, kreditodavatelji osiguravaju da klijenti neće prekoračiti svoje financijske mogućnosti i dovesti se u situaciju nemogućnosti vraćanja duga.

S obzirom na to da su pozajmice koje se dodjeljuju prema raspoloživom dijelu dohotka pojedinca prilagođene specifičnim potrebama, one predstavljaju fleksibilan financijski instrument koji može pomoći klijentima da ostvare razne životne ciljeve, poput obnove doma, nabavke vozila ili pokrivanja nenadanih izdataka, uvijek uzimajući u obzir njihovu trenutnu financijsku poziciju i sposobnost vraćanja duga.

Uvjeti za odobrenje kredita na ostatak primanja

Uvjeti za odobrenje kredita na ostatak primanja prvenstveno su usmjereni na osiguravanje da klijenti imaju stabilan izvor prihoda koji može pokriti mjesečne obroke kredita, uz postojeće financijske obveze. Prvi i najvažniji uvjet je dokaz o redovitim primanjima, što obično uključuje dostavu posljednjih nekoliko platnih lista ili bankovnih izvoda koji potvrđuju priljev sredstava na račun klijenta. Također, kod odobravanja kredita na ostatak primanja kreditne institucije često zahtijevaju i potvrdu o zaposlenju kojom se dokazuje trajanje radnog odnosa te stabilnost zaposlenja.

Drugi bitan uvjet je kreditna sposobnost klijenta, koja se procjenjuje na temelju kreditne povijesti i postojećih dugovanja.

Kreditodavatelji će pregledavati povijest otplata ranijih kredita, provjeravati postojanje eventualnih blokada ili ovrha na računima te analizirati zaduženost prema kreditnim karticama i drugim oblicima financijskih obveza. Dobro ocijenjena kreditna povijest može biti ključna za odobrenje, dok negativni elementi u povijesti mogu smanjiti šanse za dobivanje kredita.

Osim toga, većina kreditnih institucija zahtijeva od klijenata da ne premašuju određenu dob, što je bitan uvjet s obzirom na rizike povezane s otplatom dugova u kasnijim godinama života. Također, važno je da klijenti nemaju tekućih sudskih sporova ili postupaka koji bi mogli utjecati na njihovu financijsku stabilnost.

Specifični uvjeti mogu varirati ovisno o instituciji koja odobrava kredit na ostatak primanja, stoga je važno da klijenti detaljno istraže i upoznaju se s politikom i uvjetima kreditiranja prije nego što se odluče na podnošenje zahtjeva. Kreditni savjetnici često mogu pomoći u razumijevanju svih detalja i u osiguravanju da su ispunjeni svi potrebni uvjeti za podnošenje valjanog zahtjeva za kreditom.

Sve u svemu, kako bi se povećale šanse za odobrenje kredita na ostatak primanja, klijenti trebaju pristupiti procesu pripremljeni i informirani, s naglaskom na transparentnost svoje financijske situacije i sposobnost održavanja redovite otplate kredita.

Prednosti i rizici uzimanja kredita na ostatak primanja

Prednosti uzimanja kredita na ostatak primanja ogledaju se u prilici da se korisnicima omogući pristup financijskim sredstvima koja su im potrebna unatoč tome što već imaju druge kreditne obveze. To može biti iznimno korisno u situacijama kada su suočeni s neočekivanim troškovima ili kada trebaju financiranje za neodložne životne potrebe. Budući da se odobrenje temelji na preostalim sredstvima nakon svih obveza, ovi krediti omogućavaju ljudima da iskoriste svoj financijski potencijal bez prevelikog rizika od prekoračenja.

S druge strane, rizici uzimanja kredita na ostatak primanja leže u mogućnosti da se klijenti preopterete dugovima, što može dovesti do financijskih poteškoća, a u najgorem slučaju i do dužničke krize. Kamatne stope kod ovog tipa kredita mogu biti više, čime se povećava ukupni trošak kredita, a time i mjesečni teret otplata za klijenta.

Osim toga, ako dođe do promjene u prihodima ili neočekivanih dodatnih troškova, sposobnost otplaćivanja kredita može biti ozbiljno narušena.

Klijentima je stoga preporučljivo da prije uzimanja kredita na ostatak primanja detaljno procijene svoje financijsko stanje i buduću sposobnost otplate. Uključuje li to promišljenost o trenutnim i budućim izdacima, promjene u zaposlenju ili druge potencijalne financijske promjene koje bi mogle utjecati na njihovu ukupnu kreditnu sposobnost.

Uz to, krediti na ostatak primanja zahtijevaju odgovorno planiranje i upravljanje osobnim financijama kako bi se izbjegao rizik od prekomjernog zaduživanja. Korisnici bi trebali razmatrati alternative poput smanjenja trenutnih troškova ili potražnje za dodatnim izvorima prihoda prije nego što se zaduže. U konačnici, važno je zadržati realna očekivanja i imati razrađenu strategiju otplate kako bi se osiguralo da kredit na ostatak primanja služi kao koristan alat, a ne kao izvor financijske nestabilnosti.

Kako do kredita u 3 koraka

Koristite naš kreditni kalkulator

Započnite proces apliciranja ispunjavanjem jednostavnog kreditnog kalkulatora. Unesite vaše osnovne informacije, uključujući financijske podatke i iznos kredita koji vam je potreban. Ova faza traje samo nekoliko minuta.

Brza analiza i odobrenje

Nakon što ste poslali svoju prijavu, naš sustav će brzo analizirati vaše podatke. Ako zadovoljavate kriterije, odobrenje će biti gotovo trenutačno. Na taj način, ne morate čekati dugo na potvrdu - financijska podrška stiže brzo.

Potvrda i isplata sredstava

Nakon odobrenja, dobit ćete potvrdu o kreditu. Slijedite jednostavne korake za potvrdu detalja, a zatim ćemo odmah izvršiti isplatu sredstava na vaš račun. Bez komplikacija i dugotrajnih procesa, online krediti pružaju brzu financijsku pomoć kad vam je najpotrebnija.

Česta pitanja korisnika

Kako se mogu prijaviti za kredit?
Da bi se prijavili za kredit, posjetite našu web stranicu, pronađite obrazac za prijavu i slijedite upute. Popunite osnovne informacije i pošaljite aplikaciju. Brzo ćete dobiti odgovor na vašu aplikaciju.
Kada mogu očekivati odgovor na svoju prijavu?
Naša brza analiza omogućuje nam da vam pružimo odgovor u roku od nekoliko minuta. Ako je vaša prijava odobrena, sredstva možete očekivati u vrlo kratkom roku.
Kako će se izvršiti isplata sredstava ako mi kredit bude odobren?
Nakon odobrenja kredita, sredstva će biti automatski isplaćena na vaš bankovni račun. Proces isplate je brz, a novac će biti dostupan gotovo odmah.
Koje dokumente trebam priložiti uz prijavu?
Većina online brzih kredita ne zahtijeva puno dodatnih dokumenata. Obično su potrebni osnovni osobni podaci, potvrda o zaposlenju i financijski izvodi.

Poruke zadovoljnih korisnika

|

Nisam vjerovao da će online krediti biti ovako jednostavni. Zahvaljujem na profesionalnosti i promptnosti. Bez ikakvih problema došao sam do novca koji mi je bio neophodan..”
Stjepan

|

Brzo, pouzdano, i bez komplikacija! Vaša usluga online kredita me u potpunosti osvojila. Ovo je bilo točno ono što mi je trebalo u trenutku hitnosti. Veliko hvala!.”
Martin

|

Hvala vam na brzoj i efikasnoj usluzi! Usluga je jednostavna, odobrenje je stiglo gotovo odmah, a novac na mom računu već sljedeći dan. Toplo preporučujem vaše usluge!.”
Dario