Select Page

Kredit online preko računaKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:06
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Važnost ovjere kod javnog bilježnika kada dajem pozajmice

Važnost ovjere kod javnog bilježnika kada dajem pozajmice leži u pravnoj snazi dokumenta kojim se regulira taj financijski odnos. Prilikom davanja pozajmica, strane se često oslanjaju na međusobno povjerenje i usmeni dogovor. Međutim, bez obzira na razinu povjerenja između stranaka, uvijek postoji rizik od nesporazuma ili promjene okolnosti koje mogu dovesti do spora. Ovdje dolazi do izražaja ključna uloga javnog bilježnika.

Dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika kako bih osigurao da je ugovor izrađen prema važećim zakonima, da su obveze i prava jasno definirani te da su interesi obiju strana zaštićeni u slučaju nesuglasica ili pravnih postupaka.

Ovjera kod javnog bilježnika daje dodatnu težinu ugovoru o pozajmici jer takav dokument postaje izvršna isprava. To znači da u slučaju neizvršenja obaveza od strane dužnika, vjerovnik ima pravo pokrenuti ovršni postupak bez potrebe za prethodnom sudskom presudom. Stoga, dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika kako bih izbjegao dugotrajne i kostosne sudske postupke, a ujedno i ubrzao postupak naplate dugovanja.

Dodatno, ovjera kod javnog bilježnika rijetko ostavlja prostor za dvosmislenost jer se zahtijeva da su svi elementi ugovora precizno i jasno izloženi. Na taj način se smanjuje mogućnost različitih interpretacija ugovorenih obveza, što je čest izvor pravnih problema kod neformalnih zajmova. Javni bilježnik također pomaže u definiranju i razumijevanju pravnih izraza koji se koriste u ugovoru, osiguravajući da su sve strane svjesne svojih prava i obveza.

U konačnici, ovjera kod javnog bilježnika pruža značajan stupanj sigurnosti i pouzdanosti u financijskim transakcijama poput davanja pozajmica, pridonoseći stabilnosti i predvidljivosti u poslovnim i privatnim financijskim odnosima.

Kako se odvija proces davanja pozajmica na ovjeru kod javnog bilježnika

Proces davanja pozajmica na ovjeru kod javnog bilježnika započinje pripremom ugovora o pozajmici. Prije nego što se obratite javnom bilježniku, važno je da ambijent ugovora bude jasno napisan i da sadržava sve bitne elemente poput iznosa pozajmice, roka vraćanja, kamatne stope, načina otplate te posljedica u slučaju neizvršavanja obveza. Nakon što ste pripremili ugovor, sljedeći korak je dogovor sastanka s javnim bilježnikom.

Prilikom sastanka, stranke koje dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika moraju priložiti sve potrebne osobne dokumente za identifikaciju, kao što su osobna iskaznica ili putovnica. Javni bilježnik pregledava i potvrđuje identitet stranaka, te provjerava da li je ugovor sastavljen u skladu s pravnim normama.

Ako je sve u redu, javni bilježnik ovjerava potpise stranaka na ugovoru.

Važan aspekt ovog procesa je što javni bilježnik može savjetovati i pojasniti odredbe ugovora kako bi osigurao da su stranke u potpunosti svjesne svojih pravnih obveza i prava. To je posebno korisno jer pomaže u sprječavanju budućih nesporazuma ili pravnih komplikacija.

Kada je ugovor ovjeren, smatra se pravovaljanom izvršnom ispravom. Ova činjenica dodatno potvrđuje zašto dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika – jer pruža pravnu snagu i smanjuje pravne rizike. Nakon ovjere, jedan primjerak ugovora ostaje kod javnog bilježnika, dok ostale primjerke dobivaju stranke ugovora.

Cjelokupni proces daje dodatnu razinu transparentnosti i formalnosti davanju pozajmica, čime se štite interesi svih uključenih strana. Ovjeravanjem kod javnog bilježnika, vjerovnik je osiguran, a dužnik je jasno upoznat s obvezama koje preuzima, što čini ovaj pristup izuzetno odgovornim i profesionalnim načinom poslovanja.

Sigurnost i pravna valjanost: Zašto dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika

Sigurnost i pravna valjanost osnovni su razlozi zbog kojih dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika. Ovaj postupak ne samo da pruža pravnu zaštitu svim uključenim stranama, već i minimizira mogućnost budućih sporova. Kod pozajmljivanja novčanih sredstava, osobito u većim iznosima, iznimno je bitno imati pisani trag koji dokazuje postojanje duga i njegove uvjete.

Kada se obratim javnom bilježniku za ovjeru ugovora o pozajmici, taj akt osigurava da su sve klauzule i uvjeti pozajmice ispravno formulirane i zakonski valjane. Javni bilježnik služi kao neutralna strana koja potvrđuje identitet sudionika i garanciju da su sve strane voljno i sa punim razumijevanjem pristale na uvjete ugovora.

Ovo sprječava da jedna od strana kasnije tvrdi kako nije bila upoznata s odredbama ugovora ili da su joj prava bila uskraćena.

Drugi put kada dajem pozajmice na ovjeru kod javnog bilježnika, učinak je takav da ugovor o pozajmici postaje izvršni naslov. To znači da u slučaju neplaćanja, vjerovnik može pokrenuti ovršni postupak pred nadležnim tijelima bez potrebe za pokretanjem sudskog postupka kako bi dokazao postojanje duga. To je osobito važno jer skraćuje vrijeme i troškove povezane s naplatom duga, čime se značajno povećava efikasnost i smanjuje rizik poslovanja.

Javni bilježnici također čuvaju originalne isprave, što pruža dodatnu razinu sigurnosti i služi kao pouzdana evidencija u slučaju gubitka dokumenata od strane stranaka. Ova praksa dodatno dokazuje važnost ovjere kod javnog bilježnika, ukazujući na to kako su profesionalnost i pravilna praksa neophodni za sigurno poslovanje u svijetu financija. U krajnjoj liniji, ovjeravanje ugovora o pozajmici kod javnog bilježnika je ključno za postizanje pravne sigurnosti i zaštite interesa svih strana uključenih u financijsku transakciju.

Kako do kredita u 3 koraka

Koristite naš kreditni kalkulator

Započnite proces apliciranja ispunjavanjem jednostavnog kreditnog kalkulatora. Unesite vaše osnovne informacije, uključujući financijske podatke i iznos kredita koji vam je potreban. Ova faza traje samo nekoliko minuta.

Brza analiza i odobrenje

Nakon što ste poslali svoju prijavu, naš sustav će brzo analizirati vaše podatke. Ako zadovoljavate kriterije, odobrenje će biti gotovo trenutačno. Na taj način, ne morate čekati dugo na potvrdu - financijska podrška stiže brzo.

Potvrda i isplata sredstava

Nakon odobrenja, dobit ćete potvrdu o kreditu. Slijedite jednostavne korake za potvrdu detalja, a zatim ćemo odmah izvršiti isplatu sredstava na vaš račun. Bez komplikacija i dugotrajnih procesa, online krediti pružaju brzu financijsku pomoć kad vam je najpotrebnija.

Česta pitanja korisnika

Kako se mogu prijaviti za kredit?
Da bi se prijavili za kredit, posjetite našu web stranicu, pronađite obrazac za prijavu i slijedite upute. Popunite osnovne informacije i pošaljite aplikaciju. Brzo ćete dobiti odgovor na vašu aplikaciju.
Kada mogu očekivati odgovor na svoju prijavu?
Naša brza analiza omogućuje nam da vam pružimo odgovor u roku od nekoliko minuta. Ako je vaša prijava odobrena, sredstva možete očekivati u vrlo kratkom roku.
Kako će se izvršiti isplata sredstava ako mi kredit bude odobren?
Nakon odobrenja kredita, sredstva će biti automatski isplaćena na vaš bankovni račun. Proces isplate je brz, a novac će biti dostupan gotovo odmah.
Koje dokumente trebam priložiti uz prijavu?
Većina online brzih kredita ne zahtijeva puno dodatnih dokumenata. Obično su potrebni osnovni osobni podaci, potvrda o zaposlenju i financijski izvodi.

Poruke zadovoljnih korisnika

|

Nisam vjerovao da će online krediti biti ovako jednostavni. Zahvaljujem na profesionalnosti i promptnosti. Bez ikakvih problema došao sam do novca koji mi je bio neophodan..”
Stjepan

|

Brzo, pouzdano, i bez komplikacija! Vaša usluga online kredita me u potpunosti osvojila. Ovo je bilo točno ono što mi je trebalo u trenutku hitnosti. Veliko hvala!.”
Martin

|

Hvala vam na brzoj i efikasnoj usluzi! Usluga je jednostavna, odobrenje je stiglo gotovo odmah, a novac na mom računu već sljedeći dan. Toplo preporučujem vaše usluge!.”
Dario